ΚΟΣΜΟΣ

Βαλερί Τριερβελέρ: «Με εξευτέλισε ο Ολάντ»

Βαλερί Τριερβελέρ: «Με εξευτέλισε ο Ολάντ»

Παραμένει για 8η μέρα στο νοσοκομείο η Βαλερί Τριερβελέρ, η ''επίσημη'' σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ.

Ωστόσο, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φροντίζουν να συντηρούν το ενδιαφέρον όσο μπορούν πιο ζωντανό μεταδίδοντας αρκετές φορές αντιφατικές μεταξύ τους πληροφορίες.

Την ώρα που ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 για παράδειγμα υποστήριζε ότι ο Ολάντ δεν έχει πατήσει το πόδι του στο νοσοκομείο να δει την σύντροφό του, το RTL μετέφερε διαβεβαίωση της ίδιας της Τριερβελέρ σύμφωνα με την οποία ο Ολάντ δεν αδιαφορεί, αλλά οι γιατροί του απαγορεύουν να την επισκεφτεί.

Τελικά όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Μέγαρο των Ηλυσίων ο Φρανσουά Ολάντ επισκέφθηκε χθες το βράδυ την Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο του Παρισιού, όπου νοσηλεύεται, για πρώτη φορά μετά τις ροζ αποκαλύψεις για την σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Παράλληλα διέρρευσαν πληροφορίες σε ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες η Τριερβελέρ είπε σε κάποιους φίλους ότι «με εξευτέλισε», ενώ σε άλλους εμφανίζεται έτοιμη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση.

Στο μόνο που συμφωνούν όλα τα μέσα είναι ότι ο Ολάντ αποκάλυψε τα πάντα στην Βαλερί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό Closer με τις φωτογραφίες του προέδρου.

Διαβάστε επίσης:

Τί είναι αυτό που κάνει γοητευτικό τον Φρανσουά Ολάντ;

Νέες αποκαλύψεις: 2 χρόνια μαζί Ολάντ-Γκαγιέ

Απίστευτη φώτο: Ο Ολάντ μαζί με τις 3 γυναίκες του

Αγωγή κατά του περιοδικού Closer υπέβαλε η Γκαγιέ