ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τον... έπιασε κότσο ο παραπληγικός

ΗΠΑ: Τον... έπιασε κότσο ο παραπληγικός

Ακόμη τραβάει τα μαλλιά του ένας πωλητής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ! Δεν μπορεί να πιστέψει πώς του την έφερε έτσι ένας παραπληγικός πελάτης...

Ο Σέιμαλ Μπάτις, 28 ετών, ο οποίος είναι παραπληγικός πήγε την Τετάρτη σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ford στην πόλη Οκάλα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ και ζήτησε να του δείξουν ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής Ανσέλμο Μπαρέτο τον έβαλε ο ίδιος στη θέση του οδηγού ενός λευκού Ford και του εξέθεσε με λεπτομέρειες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο Ανσέλμο ήταν προφανώς τόσο πειστικός που ο «πελάτης» κατέβασε τις ασφάλειες του οχήματος, έβαλε μπροστά τη μηχανή και, πιέζοντας το γκάζι με ένα σπαστό μπαστούνι, επιτάχυνε και εξαφανίστηκε.

usa astunomia 77777777776446356b

«Ήταν απίστευτο! Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά!», είπε ο πωλητής στην τοπική εφημερίδα Ocala Star Banner, εξηγώντας ότι ο Μπάτις άφησε πίσω του το αναπηρικό αμαξίδιό του.

Παρόλα αυτά ο 28χρονος δράσης δεν κατάφερε να ξεφύγει. Όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο για να βάλει βενζίνη, λίγο πιο κάτω από το σημείο της κλοπής του αυτοκινήτου, τον συνέλαβε η αστυνομία, την οποία είχαν ενημερώσει οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας.

Διαβάστε επίσης:

Υποχωρεί ο παγωμένος «εφιάλτης» στις ΗΠΑ