Βίντεο: Αστυνομικοί δένουν 23χρονη και... την κουρεύουν με τη βία!

Βίντεο: Αστυνομικοί δένουν 23χρονη και... την κουρεύουν με τη βία!

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει αστυνομικούς να εξαντλούν τη βαρβαρότητά τους εναντίον μιας έγχρωμης νεαρής κοπέλας.

 

Σύμφωνα με το NBC, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και το υλικό που δημοσιεύεται είναι από την κάμερα ασφαλείας από αστυνομικό τμήμα του Μίτσιγκαν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 23χρονη κομμώτρια Τσάρντα Γκρέγκορι συνελήφθη και κατηγορούνταν πως κατέστρεψε ένα δωμάτιο σε μοτέλ και πως επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είχε πάει σε ένα πάρτι και κάποιος της χορήγησε ναρκωτικά χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, ωστόσο, το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά των αστυνομικών.

Οταν την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, αφού την είχαν ψεκάσει με σπρέι πιπεριού, η 23χρονη ίσα που μπορούσε να σταθεί. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την αστυνομικό, Μπερναντέτ Ναζόρ , να τη σπρώχνει για να καθίσει σε έναν πάγκο.

Οταν, όπως φαίνεται στο βίντεο, η νεαρή αντιστάθηκε, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Η Ναζόρ με τη βοήθεια τριών συναδέλφων της, την κάθισαν σε μια καρέκλα. Της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και μετά η αστυνομικός με ένα ψαλίδι άρχισε να της κόβει τα μαλλιά.