ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πιστόριους εξασκείται με το όπλο που σκότωσε τη σύντροφό του!

Ο Πιστόριους εξασκείται με το όπλο που σκότωσε τη σύντροφό του!

Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από την εξάσκηση στην σκοποβολή του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος δολοφόνησε πέρυσι εν ψυχρώ την φίλη του Ρίβα Στίνκαμπ δημοσιεύει το SkyNews, λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη του αθλητή.

Μια σειρά από φωτογραφίες δείχνουν τον Πιστόριους να πυροβολεί με το ίδιο όπλο με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την φίλη του και μοντέλο πέρυσι, στο σπίτι του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αγάπη του Πιστόριους για τα όπλα είναι γνωστή. Εξασκούνταν συχνά στην σκοποβολή και όπως αναφέρει το SkyNews, οι εικόνες δείχνουν όχι μόνο πόσο εξοικειωμένος είναι με τα όπλα, αλλά και πόσο καλός είναι στο σημάδι.

Μεταξύ άλλων διακρίνεται ο Πιστόριους να πυροβολεί ένα πεπόνι που εκρήγνυται, καθώς ο αθλητής το πετυχαίνει ακριβώς στο κέντρο.

Μια φωνή, που μοιάζει με αυτή του Πιστόριους ακούγεται να λέει: «Δεν είναι τόσο μαλακό, όσο τα μυαλά...» καθώς οι φίλοι του φωνάζουν ενθουσιασμένοι.

Στη δίκη του που αρχίζει την Δευτέρα, θα εξεταστεί η ικανότητά του να χειρίζεται τα όπλα, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι πέρασε για διαρρήκτη την φίλη του και την πυροβόλησε «κατά λάθος».

Δείτε το βίντεο: