Τον δάγκωσαν στο δρόμο, κόβοντας κομμάτι από τη μύτη του! (photo)

Newsbomb

Κομμάτι από τη… μύτη του έχασε ένας 23χρονος Βρετανός, ο οποίος έπεσε θύμα πρωτοφανούς επίθεσης, επιστρέφοντας σπίτι του από το γυμναστήριο!

«Δάγκωσέ τον, δάγκωσέ τον», άκουσε να φωνάζουν και πριν καταλάβει τι θα επακολουθούσε, ο Brian Broughton βρέθηκε ζαλισμένος στο δρόμο, ψάχνοντας το κομμάτι από τη μύτη του που μόλις είχαν αφαιρέσει τα μανιασμένα δόντια αγνώστου!

«Είναι απλά άρρωστο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Οι πραγματικοί άντρες δεν δαγκώνουν ανθρώπους», εξήγησε το θύμα στο ChronicleLive, συμπληρώνοντας:

«Η μύτη μου ήταν ακριβώς στο πεζοδρόμιο καλυμμένη από λάσπη. Ήταν απαίσιο. Απλά κοίταξα και είδα ένα κομμάτι κρέας».

Και μπορεί οι γιατροί να κατάφεραν να κολλήσουν ξανά το κομμάτι της σάρκας στη μύτη του με 70 ράμματα, ωστόσο ο ιστός είναι νεκρός και θα χρειαστεί αντικατάσταση.

Ο άτυχος νέος, πλέον περιμένει να δει αν οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να ανοικοδομήσουν τον ιστό, ωστόσο η παραμόρφωση θα είναι μόνιμη.

«Θα πρέπει τώρα να είμαι προσεκτικός για το υπόλοιπο της ζωής μου. Οτιδήποτε έρθει σε επαφή μπορεί να το κόψει ξανά», τόνισε, νιώθοντας τουλάχιστον μία μικρή ικανοποίηση, αφού ο νέος… Μάικ Τάισον βρέθηκε, γυρνάει στο David Robson (21 ετών) και θα δικαστεί εντός του έτους…

Διαβάστε ακόμα:

Να γιατί δεν πρέπει να παρκάρεις σε κρουνό! (video+photos)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved