ΚΟΣΜΟΣ

Ξόδεψε 122.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάζει με... πλαστική κούκλα

Ξόδεψε 122.000 ευρώ σε πλαστικές για να μοιάζει με... πλαστική κούκλα

​Ο Βραζιλιάνος Rodrigo Alves πριν από δέκα χρόνια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια ολόκληρη περιουσία προκειμένου να αλλάξει το μοναδικό πράγμα που μισούσε πάνω του, την μύτη του.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα, ο 30χρονος αεροσυνοδός έχει ξοδέψει περίπου 122.000 ευρώ σε 12 πλαστικές επεμβάσεις, όπως λιποαναρρόφηση στο σαγόνι του και στους κοιλιακούς και τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα μπράτσα και στα πόδια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δε θα σταματήσει να κυνηγάει την τελειότητα για το πρόσωπο και το σώμα του παρά το γεγονός ότι παρά λίγο να χάσει τη ζωή του πρόσφατα, μετά από μια επέμβαση που πήγε στραβά.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» ο Rodrigo δήλωσε:

«Μεγάλωσα στη Βραζιλία και πάντα μισούσα την εμφάνισή μου. Από τη φύση μου είμαι ένας χαμογελαστός άνθρωπος και κάθε φορά η μύτη μου απλωνόταν σε όλο μου το πρόσωπο. Η οικογένειά μου απορούσε από ποιον την κληρονόμησα».

«Πάντα έκανα γυμναστική, πήγαινα στα καλύτερα γυμναστήρια της χώρας, είχα προσωπικούς γυμναστές, όμως δεν έβλεπα αποτελέσματα. Αποφάσισα λοιπόν να καταφύγω στην γρήγορη λύση των πλαστικών», είπε.

Παραδόξως ο 30χρονος δηλώνει ότι δεν θέλει κανείς να ακολουθήσει το παράδειγμά του, τονίζοντας ότι οι πολλές πλαστικές στις οποίες υποβλήθηκε δεν είναι κάτι για το οποίο είναι περήφανος και δεν ενθαρρύνει κανέναν να κάνει το ίδιο.

Παρ' όλ' αυτά, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει να επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Rodrigo παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές μετά από μια επέμβαση για να αποκτήσει καλοσχηματισμένους δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους με σιλικόνη.

Η σιλικόνη διαχύθηκε σε όλο του το σώμα μέσα σε λίγες μέρες και τα μπράτσα του πρήστηκαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να κάνει μπάνιο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του αφαίρεσαν το υγρό από το σώμα του, με τους γιατρούς να του λένε ότι παρά τρίχα γλίτωσε.

Μέχρι και τον ακρωτηριασμό του χεριού του σκέφτονταν, αν το υγρό πλησίαζε την καρδιά του. Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, ο νεαρός ανάρρωσε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

26χρονη δασκάλα ζήτησε από 15χρονο μαθητή της να...