ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της και κάηκε μαζί με τον 4χρονο γιο της

Τραγωδία: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της και κάηκε μαζί με τον 4χρονο γιο της

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Λίβερπουλ.

Ένα 4χρονο αγοράκι και η μητέρα του έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, με τον πατέρα του μικρού να λέει τώρα ότι η γυναίκα έβαλε επίτηδες φωτιά γιατί είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού.

Ο Πάρες Πατέλ ανέφερε στην αστυνομία ότι απογοήτευσε τον γιο του Τζάι όταν δεν κατάφερε να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι διατρέχει κίνδυνο στα χέρια της μητέρας του, που τον είχε πάρει σπίτι της για τις διακοπές του Πάσχα.

Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες του πατέρα να πάρει πίσω τον γιο του, ο μικρός έμεινε με την μητέρα του για έναν ακόμα μήνα, χωρίς να πηγαίνει καθόλου σχολείο.

Ο κ. Πατέλ είχε κερδίσει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του γιου του πριν από δύο χρόνια και όπως λέει αυτός ήταν ο λόγος που η πρώην σύντροφός του έβαλε φωτιά στο σπίτι της.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τα αίτια της φωτιάς και δεν αποκλείει όντως η 40χρονη γυναίκα να έβαλε επίτηδες τη φωτιά στο σπίτι της.

Ο πατέρας του μικρού είναι παντρεμένος και έχει ήδη δύο παιδιά, έναν τρίχρονο γιο και μια δίχρονη κόρη. Με την μητέρα του Τζάι είχαν μια σύντομη σχέση και όταν εκείνη κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, είχαν ήδη χωρίσει.

«Της είχα ξεκαθαρίσει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει, αλλά θα έκανα τα πάντα για τον γιο μου. Ο Τζάι γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 2009 και για μένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Τζάι ήταν όλος ο κόσμος για μένα και θα είχα κάνει τα πάντα για εκείνον», είπε ο τραγικός πατέρας.

Τα πρώτα δύο χρόνια ο μικρός έμενε με την μητέρα του και ο πατέρας του τον επισκεπτόταν τακτικά. Όταν όμως έγινε 2,5 ετών, κινήθηκε δικαστικά και πήρε την κηδεμονία του μικρού.

«Δύο αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου και μου είπαν ότι μια γυναίκα κι ένα παιδί σκοτώθηκαν σε φωτιά που ξέσπασε σε ένα διαμέρισμα και ότι πίστευαν πως είναι ο Τζάι. Αμέσως κατάλαβα ότι το έκανε επίτηδες. Ήξερε ότι ο μόνος τρόπος για να με πληγώσει είναι αν έκανε κακό στον Τζάι. Ήξερε πόσο σημαντικός είναι για μένα. Ο γιος πλήρωσε το μίσος της», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σκότωσε τον πατριό της κοπέλας του επειδή...