Slenderman: Νέο περιστατικό εμπνευσμένο από τις ιστορίες τρόμου

Newsbomb

Μετά τη σοκαριστική απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο περιστατικό βίας, εμπνευσμένο από τις ιστορίες τρόμου για τον Slenderman έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Μια μητέρα από το Οχάιο των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η 13χρονη κόρη της της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε πολλές φορές προκειμένου να ευχαριστήσει τον Slenderman, τον φανταστικό, τρομακτικό χαρακτήρα δηλαδή που λέγεται ότι ενέπνευσε την αποτρόπαια επίθεση με μαχαίρι στο Ουισκόνσιν την περασμένη εβδομάδα.

Η κάτοικος του Hamilton County, που δεν έχει ονομαστεί δημοσίως, δήλωσε ότι η κόρη της είχε εμμονή με τον μακάβριο ήρωα του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον γονέα, το 13χρονο κορίτσι υποφέρει από μακροχρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι το παιδί θα προσπαθούσε να την βλάψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γ έφηβη είχε γοητευτεί με τον μακάβριο ήρωα, γράφοντας για τους δαίμονες και την παράνοια, και σχεδιάζοντας μοχθηρά πλάσματα.

Μια νύχτα, η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, μπήκε στην κουζίνα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την κόρη της, που φορούσε μια λευκή μάσκα.

Η 13χρονη φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και να επιτέθηκε στη μητέρα της, αφήνοντας της χαρακιές στο λαιμό, το πρόσωπό της και την πλάτη της.

Η μητέρα είπε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι η κόρη της δεν φαινόταν να είναι ο εαυτός της. Μετά την ειδησεογραφική κάλυψη του περιστατικού στο Ουισκόνσιν, η γυναίκα εξέτασε τα γραπτά της κόρης της και ανακάλυψε πολλές αναφορές στον μυθικό Slenderman αλλά και σε δολοφονίες.

Διαβάστε επίσης:

Slenderman: Το μυθικό πλάσμα που προκάλεσε μια απόπειρα δολοφονίας

ΦΡΙΚΗ: 12χρονες θυσίασαν συνομήλική τους λόγω μιας ιστορίας τρόμου

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved