ΚΟΣΜΟΣ

Boeing 777: Οι ιστορίες των τραγικών θυμάτων (pics)

Boeing 777: Οι ιστορίες των τραγικών θυμάτων (pics)

Συγγενείς και φίλοι των 298 θυμάτων μιλούν για το πώς κατέληξαν στη μοιραία πτήση οι άνθρωποι τους...

Έφυγαν για διακοπές, οικογενειακές επισκέψεις αλλά και ταξίδια εργασίας και κατέληξαν να είναι τα αθώα θύματα ενός πολέμου που δεν είχε καμία σχέση με αυτούς,

Τρία νέα παιδιά από την Αυστραλία ήταν μαζί με τον παππού τους και μεταξύ των θυμάτων εκ των οποίων τα 80 ήταν παιδιά.

ay1

Ο Λίαμ και ο Τζον έφυγαν από το σπίτι τους στη Βρετανία προκειμένου να δουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας Νιούκαστλ η οποία έδινε φιλικό στη Νέα Ζηλανδία.

MH17-victims

Ο Μπεν ήταν ακόμα ένας μαθητής που αποφάσισε μετά το τέλος του εξαμήνου στο πανεπιστήμιό του να πάει ένα ταξίδι στην Αυστραλία.

Ben-Pocock

Ο Γκλεν ήταν ένας πρώην δημοσιογράφος του BBC, που εργαζόταν ως συντονιστής στην Παγκόσμια Οργάνωση για την Υγεία και ζούσε στη Γενεύη.Πήγαινε να παρακολουθήσει μία διάσκεψη για το AIDS στη Μελβούρνη.

Glenn-Thomas

Ο Κάμερον ήταν πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης που εργαζόταν στη Μαλαισία, όπου ζούσε με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους, ηλικίας 14 και τεσσάρων ετών.

Τα τρία μικρά παιδιά που ταξίδευαν με τον παππού τους οι οποίοι κατονομάζονται ήταν12,10, και οκτώ ετών.

Επέστρεφαν στο Περθ της Αυστραλίας, με τον παππού τους μετά τις διακοπές στην Ευρώπη.

Το ζευγάρι των Ολλανδών ήταν στην πτήση με το γιο τους πέντε ετών και την κόρη τους τριών ετών. Πήγαιναν να επισκεφθούν τη μητέρα της γυναίκας στην Ιάβα της Ινδονησίας.

MH17-victims 1

Η Μαλαισιανή αεροπορική εταιρεία πρόσφερε δωρεάν ταξίδι στους συγγενείς των νεκρών προκειμένου να μεταβούν στην Ουκρανία και να θρηνήσουν τα θύματά τους...

Διαβάστε επίσης: Boeing 777: Περίεργο tweet προέβλεπε την αεροπορική τραγωδία (pics+ video)