ΚΟΣΜΟΣ

Νέο συγκλονιστικό video λίγο πριν η τίγρη κατασπαράξει τον 22χρονο

Νέο συγκλονιστικό video λίγο πριν η τίγρη κατασπαράξει τον 22χρονο

Την αίσθηση της τραγωδίας επιτείνει ένα νέο σοκαριστικό video, δευτερόλεπτα πριν η λευκή τίγρη κατασπαράξει τον 22χρονο άνδρα στο ζωολογικό κήπο του Νέου Δελχί.

Το τεράστιο αιλουροειδές «παίζει» με το υποψήφιο θύμα του, το οποίο φέρεται να προσεύχεται, συνειδητοποιώντας πως δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες πετούν πέτρες στην τίγρη, σε μια προσπάθεια να την τρομάξουν και να της αποσπάσουν την προσοχή. Μάταια ωστόσο, καθώς η Jijay άρπαξε τελικά τον Μακσούντ, περιφέροντάς τον στα σαγόνια της για περίπου 15 λεπτά.

«Δεν υπήρχαν φύλακες κοντά στην περίφραξη. Πήδηξε μέσα ανενόχλητος και δεν ξέρω τι προσπάθησε να κάνει. Φωνάζαμε για βοήθεια, ωστόσο ήρθε μόνο ένας φύλακας», τόνισε ο Prakash Kumar, ενώ ένας άλλος επισκέπτης του κήπου συμπλήρωσε: «Ακούσαμε πολύ δυνατές κραυγές. Όταν φτάσαμε, η λευκή τίγρη τον είχε πιάσει από το λαιμό του και εκείνος έκλαιγε για βοήθεια. Συνέχισε να υποφέρει για τα επόμενα 10-15 λεπτά και κανείς δεν τον βοήθησε».

Το ακρωτηριασμένο πτώμα του θύματος έμεινε στο χώρο της τίγρη για σχεδόν δύο ώρες, πριν απομακρυνθεί από τους άνδρες ασφαλείας

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του κήπου τόνισαν πως προσπάθησαν όσο μπορούσαν να σώσουν τον άτυχο άνδρα.

«Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις να μην πλησιάσει πολύ κοντά στην εξωτερική περίφραξη, ανέβηκε πάνω στο φράκτη και πήδηξε από τα 5 περίπου μέτρα. Τότε ήχησε συναγερμός σε όλο το ζωολογικό κήπο. Προσπαθήσαμε να αποσπάσουμε την προσοχή της τίγρη», υπογράμμισε ο Riyaz Ahmed Khan, συμπληρώνοντας: «Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Υπάρχουν πινακίδες ότι σε εκείνο το σημείο η περίφραξη είναι πολύ χαμηλή»...

Διαβάστε ακόμα:

Νέο Δελχί: Η φρικιαστική στιγμή που τίγρη κατασπάραξε νεαρό (pics+vid)

Βέλγιο και Ολλανδία συνδράμουν κατά του ΙΚ - Απειλές δέχονται οι πιλότοι

Τζιχαντιστές απειλούν Γερμανούς ομήρους στις Φιλιππίνες (pic)

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Γάλλο όμηρο! (pics+vid)