ΚΟΣΜΟΣ

Νέο Δελχί: Η φρικιαστική στιγμή που τίγρη κατασπάραξε νεαρό (pics+vid)

Νέο Δελχί: Η φρικιαστική στιγμή που τίγρη κατασπάραξε νεαρό (pics+vid)

Τη φρικιαστική στιγμή που μία σπάνια λευκή τίγρη αρπάζει έναν νεαρό άνδρα, περιφέροντας ακολούθως το κορμί του στο κλουβί της, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο ζωολογικό κήπο του Νέου Δελχί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 22χρονος Μακσούντ υπέφερε στα σαγόνια του μεγάλου αιλουροειδούς για περίπου ένα τέταρτο, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα πώς έπεσε στο κλουβί.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν γλίστρησε ή πήδηξε μέσα», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του κήπου, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες που θέλουν τα κάγκελα να είναι μέχρι το γόνατο στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας πάντως υποστήριξαν πως ο νεαρός ήταν μεθυσμένος: «Η ασφάλεια του κήπου προσπάθησε να τον κρατήσει μακριά, αλλά εκείνος κατόρθωσε και πήδηξε μέσα από ύψος 5 περίπου μέτρων, άγνωστο για ποιο λόγο», ανέφεραν.

Από την πλευρά της, η Μπελίντα Ράιτ, η οποία επί σειρά ετών δίνει μάχη για τη σωτηρία του σπάνιου αυτού ζώου, κατέστησε σαφές: «Ένα άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο χώρο της... Είναι ένα ζώο σε αιχμαλωσία. Σίγουρα δε φταίει το ζώο».

«Προσπάθησε να την τρομάξει πετώντας της πέτρες. Η τίγρη όμως τον έπιασε από το λαιμό και τον έσερνε. Μετά τον άφησε για λίγο, πριν ξαναγυρίσει και τον πιάσει πάλι από το λαιμό τραβώντας τον στην άλλη πλευρά του κλουβιού», υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα παρέμεινε στο κλουβί για 2 ώρες…

Διαβάστε ακόμα:

Ειρηνικός: Η κλιματική αλλαγή απειλεί με εξαφάνιση το κράτος Κιριμπάτι (pics+vid)