ΚΟΣΜΟΣ

Μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κεφάλι του μία κατσίκα

Μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κεφάλι του μία κατσίκα

Το ζώο έπεσε από την ταράτσα εξαώροφου κτιρίου και προσγειώθηκε πάνω στο κεφάλι του παιδιού.

Ο άτυχος 13χρονος έπαιζε μαζί με τους φίλους του όταν μία κατσίκα που βρισκόταν στην ταράτσα ενός εξαώροφου κτιρίου, έπεσε πάνω στο κεφάλι του μικρού αγοριού.

Το ζώο ανήκε στον πατέρα του παιδιού ο οποίος την είχε αγοράσει για να την προσφέρει στη Γιορτή της Θυσίας στην Τουρκία.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι δεν υπήρχε χώρος στο διαμέρισμα της οικογένειας και έτσι το πήγε στην οροφή του κτιρίου.

Το τρομοκρατημένο ζώο προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας ένα μικρό φράχτη και έπεσε πάνω στον άτυχο Heval που έπαιζε με τους φίλους του στο δρόμο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Γιορτή της Θυσίας γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο και τιμά την προθυμία του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του, Ισμαήλ, ως μία πράξη υπακοής στην εντολή του Θεού.Στη συνέχεια ο Θεός αντάλλαξε τον Ισμαήλ και στη θέση του έβαλε ένα αρνί για να θυσιαστεί αντ 'αυτού.

Η κατσίκα, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλα ζώα που πρόκειται να θυσιαστούν για την γιορτή, έπρεπε να έχουν κοπεί σε τρία μέρη, το ένα τρίτο για την οικογένεια, το ένα τρίτο για συγγενείς και φίλους και το υπόλοιπο ένα τρίτο να δοθεί στους φτωχούς .

Διαβάστε επίσης: Αφαίρεσαν γιγαντιαίο όγκο από το πρόσωπο κοπέλας (σκληρές εικόνες)