ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο! (vid+pics)

ΗΠΑ: 3χρονος κατασπαράχτηκε από ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο! (vid+pics)

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Αρκάνσας, νοσηλεύεται ένα αγοράκι μόλις 3 ετών, το οποίο κατασπαράχθηκε από ιαγουάρους όταν έπεσε στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ζωολογικό κήπο της πολιτείας των ΗΠΑ.

Δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί, το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι, όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, ανέφεραν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού, αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.

«Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα», ενημέρωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας, ενώ σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, οι πληγές δε φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το άτυχο αγοράκι.

Οι Αρχές, τέλος, έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το νοσοκομείο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενο το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά και εξαιτίας της νεαρής ηλικίας του αγοριού.

Διαβάστε ακόμα:

Έμπολα: Σε καραντίνα 41 εργαζόμενοι του ΟΗΕ στη Λιβερία – Συναγερμός στην Ισπανία

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί σε διεθνή συνεργασία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους