Το φάκελο τριών φόνων ανηλίκων ανοίγει η βρετανική αστυνομία

Newsbomb

Έρευνα για πιθανές δολοφονίες τριών ανήλικων αγοριών, από δίκτυο παιδεραστών, όπου φέρονται να εμπλέκονται πολιτικοί και δημόσια ιδρύματα, ξεκινά η βρετανική αστυνομία.

Η έρευνα αφορά τις δολοφονίες τριών παιδιών, ηλικίας μεταξύ 7 και 16 ετών, που διαπράχθηκαν στα μέσα των δεκαετιών του '70 και του '80.

Ένα από τα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ο "Νικ", κατηγόρησε βουλευτές και άλλες προσωπικότητες ότι σχετίζονται με τους φόνους των τριών παιδιών.

"Η ομάδα μου ερευνά τους πιθανούς φόνους τριών μικρών αγοριών. Η δουλειά μας είναι σε εξέλιξη και εξετάζουμε τους φακέλους των εξαφανισθέντων εκείνης της περιόδου", είπε ο Κένι Μακντόναλντ, ο αξιωματικός της αστυνομίας που έχει αναλάβει την έρευνα. "Μέχρι τώρα, δεν έχουμε βρει πτώματα", πρόσθεσε.

Σε μια "σπαρακτική αφήγηση" ο "Νικ" διηγήθηκε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος και πολλά άλλα αγόρια οδηγούνταν σε διάφορα σπίτια του Λονδίνου και των προαστίων της πρωτεύουσας, ακόμη και σε στρατιωτικές βάσεις όπου τα κακοποιούσαν σεξουαλικά πολλοί άνδρες.

Ο "Νικ" υποστήριξε ότι τον κακοποιούσαν σεξουαλικά από τα 7 μέχρι τα 16 του σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Πίμλικο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, μια περιοχή όπου κατοικούν πολλοί πολιτικοί.

Η αστυνομία έκανε έκκληση στα παιδιά (που σήμερα είναι πλέον μεγάλοι άνδρες) που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην ίδια περιοχή να εμφανιστούν και να καταθέσουν.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved