ΚΟΣΜΟΣ

Επτάχρονη χτύπησε ένα κουδούνι και ανέφερε αεροπορικό

Επτάχρονη χτύπησε ένα κουδούνι και ανέφερε αεροπορικό

Μια μικρούλα στο Κεντάκι, βρέθηκε αποπροσανατολισμένη σε ένα σπίτι και ανέφερε ότι το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα είχε καταπέσει και η ίδια μόνο είχε σωθεί.

Είναι μόλις επτά ετών. Το κορίτσι που βρέθηκε σα χαμένο, να χτυπά όπως μετέδωσε το Associated Press το κουδούνι, σε ένα σπίτι στην αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι, για να αναφέρει ότι το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, είχε καταπέσει.

Οι αρχές βρήκαν στο σημείο που υπέδειξε το παιδί, το μικρό Piper PA-34 και νεκρούς τον πιλότο κι άλλα τρία άτομα. Το κέντρο ελέγχου είχε χάσει επαφή με το μικρό αεροσκάφος, όταν ο πιλότος ανέφερε μηχανική βλάβη.

Περίπου τριάντα λεπτά αφότου χάθηκε η επαφή, κάτοικος της περιοχής Λιόν Κάουντι ανέφερε στην Αστυνομία ότι ένα μικρό κορίτσι πήγε στο σπίτι του και του ανέφερε τηνν πτώση του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AP, «το κορίτσι κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια, πήγε στο πιο κοντινό σπίτι και ανέφερε το δυστύχημα. Είναι θαύμα που το παιδί σώθηκε αλλά και τραγικό για το θάνατο τεσσάρων άλλων ανθρώπων».
Η σχέση του παιδιού με τους άλλους επιβαίνοντες δεν είχε γίνει γνωστή.

(Πηγές: BBC, Associated Press)

Σχετικές ειδήσεις