H γυναίκα που ήταν αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της

Newsbomb

Η Marie Cuthbertson μετά το sex άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα. Όταν πήγε στο γιατρό της έδωσε αντιβιοτικά αφού θεώρησε ότι κόλλησε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Οι ενοχλήσεις συνεχίζονταν οπότε η 30χρονη συνέχισε να επισκέπτεται διάφορους γιατρούς προκειμένου να ανακουφιστεί.

Οι γιατροί επέμεναν πως πρόκειται για νόσημα και υπονόησαν πως ο σύζυγός της προφανώς ξενοκοιμόταν. Το θέμα ήταν πως αυτό δεν συνέβαινε. Κάθε φορά που οι δυό τους έρχονταν σε επαφή, η Marie μετά υπέφερε από πόνους και ερεθισμούς στην περιοχή. Δέκα χρόνια αφού είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα, ένας γιατρός βρήκε επιτέλους το γιατί. Η Marie ήταν αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της. Αφότου άρχισαν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.

Αν σας φαίνεται ιστορία "τραβηγμένη από τα μαλλιά" θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι 1 στις 10 γυναίκες έχει τέτοια ζητήματα. Περίπου το 12% των γυναικών φαίνεται να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, απλώς δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση γιατί οι γυναίκες ντρέπονται να πάνε στο γυναικολόγο να το αναφέρουν.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved