ΚΟΣΜΟΣ

Φυλακές με… κροκόδειλους η νέα μέθοδος που θα δοκιμάσει η Ινδονησία!

Φυλακές με… κροκόδειλους η νέα μέθοδος που θα δοκιμάσει η Ινδονησία!

Οι κροκόδειλοι είναι οι καλύτεροι φρουροί, γιατί κανένας κρατούμενος δεν μπορεί να τους πείσει να τον αφήσει να... αποδράσει, υποστήριξε ο νέος επικεφαλής της Δίωξης Ναρκωτικών της Ινδονησίας!

Οι νέοι «αδιάφθοροι» των σωμάτων ασφαλείας της Ινδονησίας δεν είναι κάποιοι επίλεκτοι άνδρες, αλλά μια ομάδα κροκόδειλων, οι μόνοι που εμπνέουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της χώρας, καθώς ως ζώα, έχουν ανοσία στη διαφθορά.

Σύμφωνα με τον νέο επικεφαλής της Δίωξης ναρκωτικών της χώρας, οι κροκόδειλοι είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος φρούρησης, καθώς κανείς δεν μπορεί να τους πείσει να αφήσουν τους κρατούμενους να αποδράσουν.

«Θα βάλουμε όσους περισσότερους κροκόδειλους μπορούμε γύρω από τη φυλακή, θα ψάξω να βρω τους πιο άγριους» δήλωσε ο επικεφαλής της Δίωξης.

Παρότι η τοποθεσία που θα ανεγερθεί η φυλακή παραμένει μυστική, η απόφαση έχει παρθεί.

Σημειώνεται ότι η Ινδονησία έχει από τους πιο σκληρούς νόμους κατά των ναρκωτικών, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εκτέλεση με τουφεκισμό, 9 πολιτών άλλων χωρών για διακίνηση.

Ωστόσο και το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας έχει πρακτικά διαλυθεί από τα καρτέλ των ναρκωτικών, καθώς αυτά ελέγχουν τα πάντα ακόμη και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, την αστυνομία κλπ.

Σχετικές ειδήσεις