ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από το βίντεο έξω από το Μπατακλάν

Συγκλονιστικό: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από το βίντεο έξω από το Μπατακλάν

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την ιστορία της νεαρής εγκύου που έγινε σύμβολο της τραγωδίας που εξελίχθηκε στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, έρχονται στο «φως».

Ο φίλος της γυναίκας που κρεμόταν από το παράθυρο του κτηρίου του θεάτρου Μπατακλάν, έμαθε... τα ευχάριστα νέα, σύμφωνα με τη Daily Mail, από το δραματικό βίντεο, το οποίο δείχνει τη γυναίκα απελπισμένη να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

«Βοηθήστε με, είμαι έγκυος», ούρλιαζε η νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από το μένος των τζιχαντιστών. Η ίδια δεν είχε αποκαλύψει τόσο στο φίλο της, όσο και στους γονείς της ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, καθώς ήθελε να περάσει το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο.

Ένας άντρας, που γνωρίζουμε μόνο το όνομα του - Sebastian -, τράβηξε τη γυναίκα από το περβάζι ενώ 3 ένοπλοι σκόρπιζαν το θάνατο στο εσωτερικό του θεάτρου. "Η γυναίκα και το αγέννητο μωρό της είναι καλά. Όταν σώθηκε, τηλεφώνησε στον φίλο της", σημείωσε ο 29χρονος Frans-Alezandre Torreele. Η γυναίκα είχε αρχίσει να κουράζεται. Φοβόταν πως δεν θα άντεχε άλλο. Θα έπεφτε στο κενό αν δεν είχε παρέμβει ο Sebastian την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για το αιματοκύλισμα στο Παρίσι

Σχετικές ειδήσεις