ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Παρίσι: Συνελήφθησαν 3 ύποπτοι στη Γερμανία

Επίθεση Παρίσι: Συνελήφθησαν 3 ύποπτοι στη Γερμανία

Τρία άτομα τα οποία θεωρούνται ύποπτοι για το μακελειό στο Παρίσι συνελήφθησαν στο Aachen της Γερμανίας σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Press Association.

Η πόλη βρίσκεται πολύ κοντά στα βελγικά σύνορα, 2 ώρες δρόμο από τις Βρυξέλλες όπου οι Αρχές έχουν επιδοθεί σε ανρθωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Salah Abdeslam.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από το αιματοβαμμένο Παρίσι

Εν τω μεταξύ, ένα αυτοκίνητο το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Ένα μαύρο Clio, που βρέθηκε στην πλατεία Αλμπέρ-Καν στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία των επιθέσεων», εξήγησαν οι πηγές αυτές.
«Το αυτοκίνητο αυτό είχε εντοπιστεί στον αυτοκινητόδρομο Α1 (που εξυπηρετεί τη βόρεια Γαλλία) στο πλαίσιο αυτών που θα μπορούσαν να είναι προπαρασκευαστικές επαφές μεταξύ Παρισιού και Βελγίου», διευκρίνισε μία πηγή.
«Παρόλα αυτά μόνο η εξέταση του αυτοκινήτου από το εγκληματολογικό εργαστήριο μπορεί να καθορίσει» αν ισχύουν όλα αυτά, τόνισε μια άλλη αστυνομική πηγή.
Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εν μέρει πάνω σε μια διάβαση πεζών σε μια στροφή έχει πινακίδες Βελγίου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σχετικές ειδήσεις