ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Το «Allahu Akbar» των τζιχαντιστών είναι νούμερο ένα στα βρετανικά τσαρτ (video)

Απίστευτο: Το «Allahu Akbar» των τζιχαντιστών είναι νούμερο ένα στα βρετανικά τσαρτ (video)

Ο «ύμνος» των τζιχαντιστών, το κομμάτι που υμνεί τον Αλλάχ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ. Η είδηση είναι 100% αληθινή και υπάρχουν αποδείξεις.

Το τραγούδι τιτλοφορείται «Allahu Akbar» και αυτή τη στιγμή, μόλις δυο εβδομάδες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, έχει εκτοξευτεί στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ.

Οι τρομοκράτες που αιματοκύλησαν την «Πόλη του Φωτός» πριν εξαπολύσουν τη βίαιη επίθεσή τους φώναζαν... «Allahu Akbar». Η φράση μεταφράζεται ως ο «Θεός είναι μεγάλος» και χρησιμοποιείται από τους ισλαμιστές στην προσευχή για να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο η πίστη τους.

Το τραγούδι εμπνεύστηκε ο Dj Inappropriate και το βίντεο που το συνοδεύει «ντύνεται» με μια φωτογραφία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο Dj Inappropriate συνεχίζει να κρατά την ανωνυμία του, έχει 834 φίλους στο Facebook, και το Remix του έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

spotify em

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του Spotify το τραγούδι έχει παιχτεί πολύ στο Όσλο της Νορβηγία, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και μετά στο Λονδίνο.

Σχετικές ειδήσεις