ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί τρέμει και αγωνιά ο Ντόναλντ Τραμπ;

Γιατί τρέμει και αγωνιά ο Ντόναλντ Τραμπ;

Άν κι έχει πολλούς λόγους για κάτι τέτοιο, το βασικό που τον απασχολεί είναι ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και μεγιστάνας των ΜΜΕ, Μάικλ Μπλούμπεργκ σκέφτεται σοβαρά να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα των New York Times το οποίο επικαλείται «καλά ενημερωμένες πηγές». Σύμφωνα με αυτό, ο 73χρονος Μάικλ Μπλούμπεργκ έχει δώσει εντολές στους συμβούλους του να καταρτίσουν τα σχέδια για να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του στις αρχές Μαρτίου.

«Αν είχα να επιλέξω μεταξύ του προέδρου (Ντόναλντ) Τραμπ ή του προέδρου Μπλούμπεργκ, ασφαλώς θα προτιμούσα τον πρόεδρο Μπλούμπεργκ» είπε ο Άλαν Πάτρικοφ, στενός φίλος του πρώην δημάρχου που έχει στηρίξει οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης προτίθεται να διαθέσει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την περιουσία του στη μονομαχία του με τον Τραμπ, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και την Κλίντον, η οποία μέχρι στιγμής θεωρείται η επικρατέστερη για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Πάντως, ο ίδιος ο Μπλούμπεργκ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές και οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του έκαναν δηλώσεις υπό τον όρο να παραμείνουν ανώνυμοι.

σ.σ., εδώ που τα λέμε αν επαληθευθεί κάτι τέτοιο, όχι και ότι η Χίλαρι θα κοιμάται ήσυχη...