Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Νέα έκρηξη βόμβας

Newsbomb

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη έξω από στρατόπεδο στην συνοικία Σανκάκτεπε στην ασιατική πλευρά τηςπόλης της Κωνσταντινούπολης, τραυματίζοντας τουλάχιστονοχτώάτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο τουρκικός στρατός κατηγόρησε τους Κούρδους αυτονομιστές ως υπαίτιους για την επίθεση, αναφέροντας ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν πέντε άτομα από το στρατιωτικό προσωπικό, αλλά τρεις πολίτες, καθώς η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα σε στάση λεωφορείου, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε καθώς ένα στρατιωτικό όχημα που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό περούσε με ταχύτητα από το σημείο, καθώς και ότι τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα ήταν μεταξύ των τραυματιών.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 17.00 τοπική ώρα, όταν συνήθως οι στρατιώτες αποχωρούν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, επισήμανε το CNN Türk.

Η φωτιά σβήστηκε από πληρώματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων που έχουν συγκλονίσει φέτος την χώρα.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved