ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Eμφανώς καταπονημένος o Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (Pics &Vid)

Ιταλία: Eμφανώς καταπονημένος o Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (Pics &Vid)

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο κι εμφανίστηκε καταπονημένος ενώπιον των δημοσιογράφων μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι συνεχίζει να θέλει να υπηρετεί την χώρα του.

«Νιώθω καλύτερα, αλλά τώρα πρέπει να αναρρώσω για ένα διάστημα 2 μηνών κι έπειτα ελπίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος στην Ιταλία και τους Ιταλούς πολίτες», είπε ο ίδιος σε δημοσιογράφους.

Ο 79χρονος πολιτικός και μεγιστάνας των ΜΜΕ υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας την 14η Ιουνίου καθώς υπέφερε από μια καρδιακή δυσλειτουργία που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την ζωή του. Νοσηλεύτηκε για σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στεκόταν όρθιος, ωστόσο κρατιόταν σφικτά από τους δύο βοηθούς του καθώς μιλούσε για ένα διάστημα 10 λεπτών για ποικίλα ζητήματα: από την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ιταλία έως και το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας AC Milan, που επιχειρεί να πωλήσει η οικογένειά του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων