ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων για τον πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς

Θύελλα αντιδράσεων για τον πλαστικό χειρουργό που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς

Διχασμένο παρακολουθεί το Διαδίκτυο τα posts του 31χρονου πλαστικού χειρουργού από την Ουκρανία, που έχει γίνει θέμα συζήτησης, αλλά και αμφισβήτησης, λόγω των τολμηρών φωτογραφιών που δημοσιεύει.

Οι τολμηρές, σχεδόν ακατάλληλες φωτογραφίες, δεν είναι δικές του, αλλά των ναρκωμένων ασθενών του, την ώρα που βρίσκονται πάνω στο χειρουργικό τραπέζι για το τέλειο αποτέλεσμα.

Ο 31χρονος Έντγκαρ Καμένσκι, που έχει ήδη μια πολύ πετυχημένη καριέρα στην χώρα του, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από πρώην πελάτες του όσο και από συναδέλφους του, οι οποίοι θεωρούν τη συνήθειά του να δημοσιεύει ολόγυμνες τις ασθενείς του υπό νάρκωση, αντιδεοντολογική.

edg1

Χιλιάδες followers του στο Instagram παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά τα κατορθώματα του γιατρού, που δημοσιεύει το πριν και το μετά από γυναίκες που έχουν κάνει αυξητική επέμβαση στήθους. Οι εικόνες, ωστόσο, που εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τους συναδέλφους του, είναι εκείνες που δημοσιεύει την ώρα της επέμβασης, όταν οι ασθενείς του δεν έχουν συνείδηση.

edg3

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του δεν έχουν επηρεάσει στο ελάχιστο τη δημοφιλία του νεαρού γιατρού, η λίστα αναμονής του οποίου περιλαμβάνει επεμβάσεις έως και έναν χρόνο από σήμερα.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και συχνά το όνομα του εμφανίζεται στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Ουκρανίας.

Σχετικές ειδήσεις