Καμαριέρα κατά Στρος Καν: Είναι βίαιος και σαδιστής

Newsbomb

Η καμαριέρα που κατηγόρησε τον Dominique Strauss-Kahn για σεξουαλική παρενόχληση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του...

Η καμαριέρα που κατηγόρησε τον Dominique Strauss-Kahn για σεξουαλική παρενόχληση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του για τις ανυπολόγιστες πληγές που τις προκάλεσε όπως η ίδια αναφέρει η «βίαιη και σαδιστική του συμπεριφορά».

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Nafissatou Diallo τονίζουν στη δικογραφία που συνέταξαν ότι ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ: «Κακοποίησε βίαια και με πρόθεση την Κ. Diallo, ενώ παράλληλα ταπείνωσε τη γυναικεία της αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η 32χρονη καμαριέρα τραυματίστηκε τόσο στον ώμο όσο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της από την επίθεση που δέχθηκε από τον Strauss-Kahn.

Για μια ακόμη φορά, η πλευρά της αφρικανής υπαλλήλου του ξενοδοχείου επεσήμανε ότι δεν γνώριζε την ταυτότητα του 62χρονου Γάλλου αξιωματούχου πριν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι δικηγόροι του Strauss-Kahn παραμένουν σταθεροί στη γραμμή τους περί ψευδής εξιστόρησης των γεγονότων από την Diallo, ενώ θα επιστρέψουν στα αμερικανικά δικαστήρια για την πολύκροτη υπόθεση στις 23 Αυγούστου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved