ΚΟΣΜΟΣ

Φόβοι στις ΗΠΑ για τρομοκρατικά χτυπήματα λίγο πριν τις εκλογές

Φόβοι στις ΗΠΑ για τρομοκρατικά χτυπήματα λίγο πριν τις εκλογές

Μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν τις τοπικές Aρχές στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια για το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν επιθέσεις από την αλ-Κάιντα τη Δευτέρα (07/11), μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει.

Δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες τοποθεσίες, όμως αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν ενημερώσει τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις κρούσης για την πιθανή απειλή, μετέδωσε το CBS.

«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως την πληροφορία και αξιωματούχοι στο αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

Σχετικές ειδήσεις