Σε σοκ η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη: Δεν είχαμε ποτέ σωματοφύλακες

Newsbomb

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η σύζυγος του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε γκαλερί, από τον τρομοκράτη Mevlut Mert Altintas το απόγευμα της Δευτέρας (20/12).

Η Μαρίνα Καρλόφ που είδε να δολοφονούν τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια της, αμέσως μετά το συμβάν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί νευρικό κλονισμό. Καθώς η ίδια βρίσκεται ακόμα σε ασταθή κατάσταση, κατά τη μεταφορά της σορού του Ρώσου πρέσβη στην πατρίδα του, συνοδευόταν από ομάδα ψυχολόγων και γιατρών.

Την ώρα που ο σύζυγός του έπεφτε νεκρός από τα πυρά του 22χρονου τρομοκράτη, η ίδια προσπαθούσε να προφυλαχτεί από τις σφαίρες πέφτοντας στο πάτωμα. Έπεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» δήλωσε η ίδια. «Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε επίσης η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Άγκυρα.

«Όταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Άγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved