Έσωσε την κόρη του από βιασμό και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύριο δράστη

Newsbomb

«Ήρωα» τον χαρακτήρισε η τοπική αστυνομία.

Μια 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα της στην πόλη Kleve της Γερμανίας και στο γυρισμό (τα ξημερώματα στις 05:30) το πρωί, επειδή δεν έβρισκε ταξί, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της με τα πόδια, σύμφωνα με τη Sun.

Ωστόσο, στο δρόμο για το σπίτι, η νεαρή κοπέλα κατάλαβε πως κάποιος είναι από πίσω της και την ακολουθεί και τηλεφώνησε στον πατέρα της. Ο 57χρονος δίχως να χάσει καιρό, πήρε το μηχανάκι του και έτρεξε στο σημείο που βρισκόταν η κόρη.

Όπως αναφέρει η Sun, όταν έφτασε εκεί, αντίκρισε τον 23χρονο Σύριο να έχει καθηλώσει την κόρη του στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να την βιάσει.

Ο 57χρονος πατέρας, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον νεαρό άνδρα. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 23χρονος ήταν μεθυσμένος, ενώ από το πολύ ξύλο που έφαγε, έπεσε αναίσθητος στην άσφαλτο.

Ο πατέρας της κοπέλας, κάλεσε λίγο αργότερα την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να τον παραλάβουν. Ο Σύριος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved