ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στον κόσμο της μόδας: Ο Οργανισμός Τραμπ εγκαταλείπει για πάντα το μόντελινγκ (Vid)

Σοκ στον κόσμο της μόδας: Ο Οργανισμός Τραμπ εγκαταλείπει για πάντα το μόντελινγκ (Vid)

Ο Οργανισμός Τραμπ, που περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε να παύσει τις δραστηριότητές του στο μόντελινγκ, επιβεβαίωσε σήμερα (11/4) ένας από τους εκπροσώπους του.

Αφού εκχώρησε την εταιρία που διαχειριζόταν τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Univers, «ο Οργανισμός Τραμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δραστηριότητα στο μόντελινγκ. Παρότι γνωρίσαμε χρόνια επιτυχίας, επικεντρωνόμαστε τώρα στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας, στην αγορά ακινήτων, στο γκολφ και στην ταχεία ανάπτυξη του ξενοδοχειακού μας τμήματος», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς η εταιρία Trump Model Management, η οποία δημιουργήθηκε το 1999, θα κλείσει πραγματικά τις πύλες της.

Η εταιρία φιγουράρει ακόμη σήμερα στον κατάλογο των ομίλων που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του ο Οργανισμός Τραμπ, παρότι το τελευταίο tweet που ανάρτησε η εταιρία ήταν στις 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Washington Post, η εταιρία ήταν υπό διάλυση από το 2016 και μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας κατά τη διάρκεια της οποίας αρκετά από τα μοντέλα της αποσκίρτησαν.

Η δραστηριότητα στο μόντελινγκ θεωρείτο μια από τις πιο προσφιλείς του πολυεκατομμυριούχου που έγινε πρόεδρος. Η σύζυγός του Μελάνια ήταν πρώην μοντέλο, όπως και η κόρη του Ιβάνκα, η οποία είναι πλέον σύμβουλος του πατέρα της στον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ παρέδωσε επίσημα τον έλεγχο του Οργανισμού Τραμπ στους δύο ενήλικους γιούς του, Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ και σε έναν επί μακρόν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του και οικονομικό διευθυντή Άλεν Βάισελμπεργκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters