ΚΟΣΜΟΣ

Δήλωση - βόμβα από τη Μέρκελ: Όχι στο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων!

Δήλωση - βόμβα από τη Μέρκελ: Όχι στο γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που το Newsbomb.gr συντάσσεται με τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου η οποία πήρε ξεκάθαρη θέση ότι ο γάμος είναι μια διαδικασία μεταξύ άντρα και γυναίκας και όχι κάτι άλλο.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, χωρίς να φοβάται κανένα πολιτικό κόστος και χωρίς να μασάει τα λόγια της σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, δήλωσε σήμερα ότι ψήφισε κατά της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου με δεδομένη την άποψή της ότι ο γάμος θα πρέπει να τελείται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, αλλά εξέφρασε την ελπίδα η έγκριση του μέτρου από το κοινοβούλιο να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή.

«Κατά τη γνώμη μου, ο γάμος όπως ορίζεται από το Σύνταγμα, είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και αυτός είναι ο λόγος που δεν ψήφισα υπέρ αυτού του νομοσχεδίου σήμερα», είπε η Μέρκελ στους δημοσιογράφους μετά την ψηφοφορία με 393 ψήφους υπέρ και 266 κατά.

«Ελπίζω ότι η σημερινή ψηφοφορία δεν προωθεί μόνο τον σεβασμό ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις αλλά θα φέρει μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή και ειρήνη», πρόσθεσε η καγκελάριος.

Την ώρα που η περίφημη «παγκοσμιοποίηση» συντρίβει τα χρηστά ήθη και την κανονικότητα, είναι παρήγορο ότι κάποιοι ηγέτες της Ευρωζώνης, έστω και για αυτά τα ζητήματα επιχειρούν να αντισταθούν και να πουν την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων