ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ από την υπόθεση βιασμού ενός ιερέα από τρεις γυναίκες

Σοκ από την υπόθεση βιασμού ενός ιερέα από τρεις γυναίκες

Σοκ προκαλεί η είδηση του βιασμού ενός ιερέα από τρεις γυναίκες, όταν ο άνδρας μετέβη σπίτι τους προκειμένου να απαιτήσει να του δώσουν τα χρήματα που του χρωστούσαν.

Οι τρεις κατηγορούμενες, ηλικίας 21, 23 και 25 ετών, εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, στη Ζιμπάμπουε, όπου άκουσαν τον εισαγγελέα να περιγράφει το πώς άρπαξαν τον ιερέα, τον ανάγκασαν να ξαπλώσει στο κρεβάτι και μετά τον έγδυσαν.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι το θύμα, που δεν έχει κατονομαστεί, λειτουργούσε σε μία εκκλησία στο Cowdray Park.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ο ιερέας πήγε στο σπίτι τους, οι τρεις γυναίκες τον προσκάλεσαν να μπει μέσα και στη συνέχεια τον κακοποίησαν σεξουαλικά. Αρχικά, η μία εξ’ αυτών τον άρπαξε από τη μέση και η δεύτερη του κατέβασε το παντελόνι και τον θώπευσε. Η μία κάθισε πάνω στο στήθος του για να τον ακινητοποιήσει και η δεύτερη κρατούσε τα πόδια του. Η τρίτη κατηγορούμενη πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού, πήρε ένα προφυλακτικό το οποίο φόρεσε στο θύμα και στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί του, χωρίς τη δική του συναίνεση.

Οι τρεις γυναίκες αρνήθηκαν ότι βίασαν τον ιερέα, ωστόσο ομολόγησαν ότι του επιτέθηκαν. Όλες θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 7 Αυγούστου, όταν και θα γίνει η κανονική δίκη.

Σχετικές ειδήσεις