ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Φρικιαστικό: Βρήκαν έγκυο αγνοούμενη σε σακούλα

Η 22χρονη κοπέλα, που διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε εξαφανιστεί μέσα στον Αύγουστο

Το πτώμα της 22χρονης Savanna LaFontaine-Greywind βρέθηκε σε πλαστική σακούλα σε ποταμό κοντά στο Harwood των ΗΠΑ. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας, εντόπισαν πολίτες που έκαναν καγιάκ και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη έρχεται πάνω από μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της LaFontaine-Greywind που δηλώθηκε αγνοούμενη στις 19 Αυγούστου ενώ ήταν έγκυος.

savana

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, οι Αρχές βρήκαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι στους γείτονές της. Μάλιστα, συνέλαβαν τον 32χρονο Henry Hoehn και την 38χρονη Brook Lynn Crews για συνομωσία και απαγωγή. Το διαμέρισμά τους είναι στο ίδιο κτήριο όπου η 22χρονη ζούσε με τους γονείς και τον 16χρονο αδερφό της.

Είπαν στις Αρχές ότι το νεογέννητο μωρό είναι της 22χρονης αλλά δεν απαντούσαν σε ερωτήσεις για το πού βρίσκεται η κοπέλα. Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν είναι όντως το μωρό της.

«Ήξερα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί το αυτοκίνητο της κόρης μου ήταν εδώ», είχε δηλώσει η μητέρα της Norberta. «Είναι 8 μηνών έγκυος. Τα πόδια της ήταν πρησμένα οπότε δεν θα περπατούσε. Δεν θα άφηνε το διαμέρισμά της για να πάει κάπου».

Πηγή: news.com.au

Σχετικές ειδήσεις