Τραγικό: Ζευγάρι που ήταν παντρεμένο 75 χρόνια πέθανε με πέντε ώρες διαφορά

Newsbomb

Μία Βρετανίδα και ο Καναδός βετεράνος σύζυγός της πέθαναν με πέντε ώρες διαφορά, ένα μήνα αφότου γιόρτασαν την 75η επέτειο του γάμου τους.

Ο λόγος για τον George και την Jean Spear, που γνωρίστηκαν το 1941 σε μία αίθουσα χορού κοντά στο Λονδίνο, όπου υπηρέτησε για κάποιο διάστημα ο Καναδός, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ζευγάρι πέθανε σε νοσοκομείο της Οτάβα, την Παρασκευή, όπου η 94χρονη κ. Spear είχε εισαχθεί με πνευμονία. Ο κ. Spear μπήκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη, μία ημέρα μετά τη γυναίκα του, καθώς έπεσε σε βαθύ ύπνο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου επιχείρησε να μετακινήσει τον ηλικιωμένο στον όροφο όπου νοσηλευόταν η σύζυγός του, ωστόσο αυτό δεν πρόλαβαν αφού η ηλικιωμένη πέθανε στον ύπνο της στις 4:30 το πρωί της Παρασκευής. Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά, στις 9:45. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 2006 η κ. Spear είχε τιμηθεί με τον τίτλο «Member of the Order» της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και το 2011 είχαν γνωρίσει από κοντά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved