Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου - Έσφαξε δυο γυναίκες ο δράστης

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου - Έσφαξε δυο γυναίκες ο δράστης

Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Μασσαλίας εκκενώθηκε καθώς ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άτομα φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ»

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μαχαίρωσε θανάσιμα δύο γυναίκες, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο δράστης πυροβολήθηκε θανάσιμα από τις στρατιωτικές δυνάμεις που περιπολούν στον σταθμό, αφού είχε προλάβει να μαχαιρώσει δύο ανθρώπους εντός του σταθμού.

Το ένα από τα θύματα της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, έφερε τραύμα στο λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στην Γαλλία.

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι που έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, πυροβολήθηκε θανάσιμα από Γάλλους στρατιώτες, ενώ εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών.

Ο δράστης της επίθεσης δεν είχε μαζί του έγγραφα που ν’ αποδεικνύουν την ταυτότητά του. Έτσι, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτοποίησης του.

Η αιματηρή επίθεση που έγινε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, είναι πιθανή “τρομοκρατική ενέργεια,” σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.