ΚΟΣΜΟΣ

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα φουλ ερωτευμένη! - Αυτός είναι ο Βρετανός σύντροφός της (pics)

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα φουλ ερωτευμένη! - Αυτός είναι ο Βρετανός σύντροφός της (pics)

Η πρώην Πρώτη Κόρη των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Βρετανού φοιτητή, του Rory Farquharson.

Η Μάλια Ομπάμα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το νεαρό ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ του Χάρβαντ, που είναι και οι δυο φοιτητές και του Γιέλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DailyMail.com, ο 19χρονος Rory παρακολούθησε το σχολείο Rugby, ένα από τα κορυφαία σχολεία της Αγγλίας, τα δίδακτρα του οποίου ξεπερνούν τις 60 χιλιάδες δολάρια. Ο νεαρός Rory είναι ο ίδιος παίκτης του ράγκμπι, και συμμετείχε στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι το 2015 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ εκπροσώπησε το σχολείο του και σε αγώνες του γκολφ. Επιπλέον ήταν μέλος της εταιρείας, Blue Bunsen, που είναι λέσχη χημείας.

ομπαμα 1

Ο Rory Farquharson, o οποίος είναι δευτεροετής φοιτητής του κορυφαίου αμερικανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος και γιος ενός πολύ ευκατάστατου τραπεζίτη από το Λονδίνο. Εκτός από ευφυής, δραστήριος και κοινωνικός, ο Rory φαίνεται ότι έχει και μεγάλες βλέψεις, καθώς, όπως αναφέρει στα social media, ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στον τραπεζικό κλάδο, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του. Δεν ξέρουμε πως ένιωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όταν είδε το κοριτσάκι του να φιλιέται σε δημόσια θέα, μάλλον, όμως, δεν θα πάρει με «καλό μάτι» το ότι το αγόρι της κόρης του λέγεται πως είναι υποστηρικτής του Donald Trump.

ομπαμα 2

Σχετικές ειδήσεις