Αμετανόητος ο πολεμοχαρής Ερντογάν: Υπόσχεται νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός Τουρκίας

Newsroom Newsroom

Αμετανόητος ο πολεμοχαρής Ερντογάν: Υπόσχεται νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός Τουρκίας

Η Άγκυρα ποτέ δεν εγκατέλειψε το στόχο της για ένταξη στην ΕΕ, ξεκαθάρισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνοντας το μανιφέστο του ενόψει των πρόωρων βουλευτικών και προεδρικών εκλογών στις 24 Ιουνίου – Ετοιμάζει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

Μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν ανέφερε ωστόσο ότι οι εταίροι της Τουρκίας στην Ευρώπη δεν δείχνουν την ίδια αποφασιστικότητα για το ζήτημα.

Ο Ερντογάν είπε επίσης ότι το νέο προεδρικό σύστημα, το οποίο θα ισχύσει μετά τις εκλογές, θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία και υποσχέθηκε χαμηλότερα επιτόκια και μείωση του πληθωρισμού.

Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της μετά τις δύο που προηγήθηκαν: «Δεν θα σταματήσουμε να περιορίζουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Θα προσθέσουμε και νέες (επιχειρήσεις) στην "Ασπίδα του Ευφράτη" και στον "Κλάδο Ελαίας". Οι στρατιώτες μας είναι έτοιμοι για νέες αποστολές», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις δύο επιχειρήσεις που πραγματοποίησε η χώρα στη Συρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved