ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Πυγμάχος διαμέλισε την κοπέλα του και πιθανώς έφαγε τα όργανά της (pics)

Η απόλυτη φρίκη: Πυγμάχος διαμέλισε την κοπέλα του και πιθανώς έφαγε τα όργανά της (pics)

Ανατριχίλα προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε στην Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Ένας 28χρονος πυγμάχος, ο Γκάρι Τσου, αφού σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη κοπέλα του, Χουάνγκ -ι Μιν, που γνώρισε στο Tinder επειδή του είπε ψέματα για την παρθενιά της, αλλά και λόγω υποψιών ότι τον απατούσε, φέρεται να έφαγε τα όργανά της πριν αυτοκτονήσει!

Ο Ταϊβανέζος τοποθέτησε τα μέλη του σώματος της άτυχης γυναίκας σε οκτώ σακούλες, ωστόσο η απουσία κάποιων οργάνων «πυροδότησε» υποψίες ότι τα έφαγε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά σακούλες που περιείχαν τα μέλη της άτυχης κοπέλας, ενώ μία όγδοη ανακαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα, 20 μέτρα από το σημείο, όπου είχαν θαφτεί άλλα μέλη της Μιν.

taiwan2

Αυτό όμως που απασχολεί ακόμα τις Αρχές είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα εσωτερικά της όργανα…

Ερευνάται βέβαια η πιθανότητα ο Τσου να πέταξε τα όργανά της κοπέλας του στην τουαλέτα, ωστόσο ένας εργολάβος κηδειών, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα για τα μέλη της κοπέλας, έχει αντίθετη άποψη.

«Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μαζέψουμε το σώμα της. Τα όργανά της δεν φαίνεται να έχουν πεταχτεί στην τουαλέτα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλει τον Τσου πιθανότατα να τα έφαγε.

Διευκρίνισε μάλιστα πως αν δεν μπορέσουν να τα εντοπίσουν πουθενά, τότε θα γίνει νεκροτομή στο σώμα του Τσου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν υπολείμματα από αυτά στο στομάχι του.

Η Χουάνγκ εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή να τρώει μεσημεριανό με τον Τσου στις 20 Μαΐου. Ο αδελφός της, ο οποίος δεν είχε δει ποτέ με καλό μάτι τον Τσου, έχοντας χάσει κάθε επαφή μαζί της από τις 19 Μαΐου, ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι την αναζητά, πιστεύοντας ότι την κρατά φυλακισμένη.

Ανησυχούσε για την ασφάλεια της αδελφής του, καθώς ο Τσου είχε «βεβαρυμμένο ιστορικό» βίας απέναντι στην πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί και για ναρκωτικά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Τσου τού απάντησε μάλιστα στο Facebook ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία στην Χουάνγκ, πόσο μάλλον να την κρατά «αιχμάλωτη», ενώ όλες τις ημέρες ήταν μαζί του.

Ο Τσου φέρεται να εξοργίστηκε όταν η Μιν τού εκμυστηρεύτηκε ότι χρησιμοποιούσε το Tinder για one night stand, κάνοντάς τον αρχικά να πιστέψει ότι ήταν παρθένα.

Ισχυριζόταν ότι όταν ανακάλυψε ότι όλα αυτά, ήθελε να χωρίσουν, ωστόσο εκείνη τον παρακάλεσε να της δώσει άλλη μία ευκαιρία για να του αποδείξει ότι είχε αλλάξει. Λίγο αργότερα, την κατηγόρησε ότι δεν άλλαξε ποτέ, αλλά και ότι συνέχιζε να συνομιλεί με άλλους άντρες στο chat.

Λίγες μέρες αφότου εντοπίστηκε το διαμελισμένο πτώμα της Μιν, βρέθηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου σε ένα δέντρο. Στο έδαφος είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας και στο οποίο έγραφε μόνο: «Με εξαπάτησε»…

Σχετικές ειδήσεις