ΚΟΣΜΟΣ

Με ανάρτηση στο Facebook απαντά ο Σαλβίνι στη σύντροφό του που τον χώρισε μέσω Instagram (Pics)

Με ανάρτηση στο Facebook απαντά ο Σαλβίνι στη σύντροφό του που τον χώρισε μέσω Instagram (Pics)

Ο υπουργός ΕσωτερικώνΜατέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω Facebook, στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του και παρουσιάστριας του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε επίσημα χθες τον χωρισμό τους.

Πιο αναλυτικά, ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε: Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια».

012

Ο χωρισμός του διάσημου ζεύγους κατ’ αυτόν τον τρόπο έγινε πρώτο θέμα στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σε ιστοτόπους και τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ σοβαρών θεμάτων όπως η αντιπαράθεση της Ιταλίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον προϋπολογισμό και οι καταιγίδες που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες.

Η 35χρονη Ιζοάρντι, παρουσιάστρια ενός τηλεοπτικού τοκ-σόου, ανήρτησε μια φωτογραφία της στην οποία διακρίνεται ο Σαλβίνι να κοιμάται, πλάι της.

salvini copy

Κάτω από τη φωτογραφία του κοιμώμενου υπουργού και της χαμογελαστής σταρ, έγραφε: «Δεν θα μου λείψει αυτό που δίναμε ο ένας στον άλλον αλλά αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει. Με απέραντο σεβασμό για την πραγματική αγάπη που ήταν, σε ευχαριστώ, Ματέο».

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Σαλβίνι και η Ιζοάρντι βρέθηκαν συχνά στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών καθώς οι παπαράτσι τους εντόπιζαν, από τα κανάλια της Βενετίας μέχρι τα νησιά της Μεσογείου.

Ο Σαλβίνι πετούσε για την Γκάνα όταν η Ιζοάρντι ανακοίνωσε στον κόσμο τον χωρισμό τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.