ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 26χρονος Νορβηγός κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 300 παιδιά

Φρίκη: 26χρονος Νορβηγός κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 300 παιδιά

Νορβηγία | σεξουαλική κακοποίηση | Ειδήσεις: Περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας 13 – 16 έπεσαν θέματα ενός διαστροφικού 26χρονου διαιτητή ποδοσφαίρου στη Νορβηγία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/11/2018) το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στο Όσλο, στη χειρότερη υπόθεση παιδεραστίας που έχει γνωρίσει η σκανδιναβική αυτή χώρα.

Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 26χρονος παγίδευε τα θύματά του, μπαίνοντας σε chat rooms στο Διαδίκτυο, προσποιούμενος ότι είναι γυναίκα, στοχεύοντας σε νεαρά αγόρια.

Κατά την ίδια πηγή, ο αρρωστημένος άνδρας έπειθε τα θύματά του στη συνέχεια να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες μαγνητοσκοπούσε, υποσχόμενος ότι θα τους έδινε σε αντάλλαγμα φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Νορβηγίας, Γκούρο Χάνσον, δήλωσε ότι «η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και είναι η μεγαλύτερη που σημειώνεται στη χώρα έως και σήμερα, έχοντας ως αντικείμενο τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 26χρονος δράστης κατηγορείται για τουλάχιστον 300 διαφορετικά περιστατικά ασέλγειας σε νεαρά αγόρια από το 2011 έως και σήμερα.

Ο ίδιος έχει αποδεχθεί την ενοχή του, ωστόσο ο συνήγορός του σημείωσε σε δηλώσεις του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK πως ο ίδιος θα απαντήσει ξεχωριστά σε καθεμιά από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Η δίκη του 26χρονου θα διεξαχθεί εντός του 2019.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Δείτε ΕΔΩ αν θα πάρετε έως 1.400 ευρώ (ΠΙΝΑΚΑΣ)