ΚΟΣΜΟΣ

Ερωτικό σκάνδαλο μεγατόνων στο σινεμά: Παραιτείται ο διευθυντής της Warner Bros

Ερωτικό σκάνδαλο μεγατόνων στο σινεμά: Παραιτείται ο διευθυντής της Warner Bros

Ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με όργιο φημών σχετικά με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, την οποία βοήθησε να πάρει ρόλους, θα παραιτηθεί των καθηκόντων του, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος WarnerMedia (πρώην Time Warner).

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros., των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί των καθηκόντων του προέδρου και γενικού διευθυντή της Warner Bros» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου Τζον Στάνκεϊ.

«Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της κοινωνίας, σχετικά με τη διοίκηση, κι ότι θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην ικανότητά του να αναπτυχθεί» συνεχίζει το δελτίο τύπου, χωρίς, εντούτοις, να αναφέρει συγκεκριμένα το σκάνδαλο με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με την ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πρόσφατα ότι ο Κέβιν Τσουτζιχάρα, ηλικίας 54 ετών, και η Σάρλοτ Κερκ, ηλικίας 26 ετών, είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό το 2013. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο CEO της Warner είχε επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να προωθήσει την καριέρα της ηθοποιού και να τη βοηθήσει να κερδίσει ρόλους.

Χωρίς, ωστόσο, κι ιδιαίτερη επιτυχία, αφού η 26χρονη εμφανίστηκε μόλις σε δύο ταινίες παραγωγής της Warner Bros, στο How to be single (2016) και "Ocean's 8" (2018), και στις δύο περιπτώσεις σε μικρούς ρόλους. Οι δικηγόροι του Τσουτζιχάρα διέψευσαν επίσημα την όποια παρέμβασή του για την επιλογή του κάστινγκ σε αυτές τις ταινίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Η Warner έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση, ενώ δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του Κέβιν Τσουτζιχάρα.

Σχετικές ειδήσεις