ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονήθηκε διάσημος ράπερ (pics)

Δολοφονήθηκε διάσημος ράπερ (pics)

Η αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο ράπερ Nipsey Hussle, υποψήφιος φέτος για βραβείο Grammy, σκοτώθηκε κοντά σε κατάστημα ρούχων που διατηρούσε στο Λος Άντζελες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκτός από τον 33χρονο ράπερ, δύο ακόμα άτομα πυροβολήθηκαν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 33χρονος βρισκόταν έξω από το κατάστημα ρούχων «Marathon Clothing» όταν ξαφνικά δέχθηκε καταιγισμό πυρών από αγνώστους. Η αστυνομία αποδίδει το γεγονός σε πόλεμο συμμοριών.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, ήταν στον αγώνα του NCAA μεταξύ των Texas Tech και του Gonzaga, ενώ αν κοιτάξει κανείς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δει το πως το τελευταίο μήνυμά του ήταν το εξής: «Το να έχεις δυνατούς εχθρούς είναι ευλογία».

Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Eric Garcetti έγραψε στο Twitter. «Είμαστε δίπλα στους κοντινούς ανθρώπους του Nipsey Hussle και καθέναν που αγγίζει αυτή η η τραγωδία. Το Λος Άντζελες πληγώνεται βαθιά κάθε φορά που μια νέα ζωή χάνεται εξαιτίας παράλογης χρήσης όπλων. Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων βοηθάει τις οικογένειες να διαχειριστούν το σοκ και το πένθος τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Απίστευτη γκάφα του Ατζούν – Δείτε τι αποκάλυψε... (pics)

Τα πρώτα στοιχεία: Τι καιρό θα κάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις