ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Χαμός στην Χουμπέι - Απαγόρευσαν σε κατοίκους να βγουν από την επαρχία!

Newsbomb

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε κατοίκους και αστυνομικούς της Χουμπέι με αστυνομικούς της επαρχίας Τσιανγκσί!

Μπορεί τα μέτρα στο σημείο 0 του κορονοϊού, την επαρχία Χουμπέι, να έχουν χαλαρώσει ωστόσο οι κάτοικοι της έχουν να αντιμετωπίσουν και την δυσπιστία του υπόλοιπου κόσμου!

Χιλιάδες κάτοικοι, αλλά και αστυνομικοί(!) από την πληγείσα κινεζική επαρχία... πιάστηκαν στα χέρια με αστυνομικούς από τη γειτονική επαρχία Τσιανγκσί, αναποδογυρίζοντας, μάλιστα, μέχρι και περιπολικά, διότι δεν τους επετράπη η είσοδος στην πόλη Τζιουτζιάνγκ!

Το πλήθος, όπως μπορείτε να δείτε, είναι μεγάλο, με αναφορές για χιλιάδες ανθρώπους, που φώναζαν «πάμε Χουμπέι, πάμε Χουμπέι»! Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί από την επαρχία Τσιανγκσί έχουν τραυματιστεί.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όταν στα σύνορα των δύο γειτονικών επαρχιών, σε μια γέφυρα συγκεκριμένα, οι Αρχές της Τσιανγκσί εμπόδισαν την είσοδο σε κατοίκους από την επαρχία Χουμπέι.

Σύντομα, στο σημείο έφτασαν και άλλοι κάτοικοι, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις από τη Χουμπέι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση εισόδου, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος!

Για, περίπου τρεις ώρες η γέφυρα, πάνω από τον ποταμό Γιανγκτσέ, έγινε σημείο βίαιων συγκρούσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μόνο στην Ελλάδα αυτά - Έσπασε την καραντίνα - Ποιος τον κατέδωσε;

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved