Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Batman: Θετικός στον κορονοϊό ο πρωταγωνιστής Ρόμπερτ Πάτινσον - Διακόπτονται τα γυρίσματα

Newsbomb

Θετικός στον Covid - 19 o Ρόμπερτ Πάτινσον - Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας The Batman - Τα γυρίσματα της δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί λόγω πανδημίας.

Μετά την επιβεβαίωση της Warner Bros ότι μέλος της παραγωγής της ταινίας «Batman» διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό, πηγές ανέφεραν στο Vanity Fair ότι το κρούσμα αφορά τον πρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Πάτινσον.

Πηγή μέσα από τα στούντιο δήλωσε μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail: «Μας έστειλαν ενημέρωση η οποία ανέφερε ότι μέλος της ομάδας είναι θετικό στον COVID-19. Ολοι το συζητούν. Δεν ξέρουμε ποιος είναι θετικός, αλλά η είδηση προκάλεσε χάος στο πρόγραμμα».

Αυτό είναι το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ της χολυγουντιανης υπερπαραγωγής

Επιβλητικός φαίνεται ο νέος «Batman», αν κρίνει κανείς από το πρώτο τρέιλερ της ταινίας αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Στο πρώτο αυτί teaser trailer της ταινίας, παρακολουθούμε τον ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά εγκλημάτων που απειλούν για άλλη μια φορά την Γκόθαμ, ενώ χαρακτηριστικά, ο αυτουργός των εγκλημάτων, αφήνει πίσω του κάθε φορά ένα σημείωμα με παραλήπτη τον Batman.

Εκτός από τον Πάτινσον στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, το trailer αποκαλύπτει σκηνές με τη Ζόε Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, και τον Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του μοχθηρού Πιγκουίνου.

Το trailer παρουσίασε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς, σε εκδήλωση της εταιρίας comic DC. Όπως έγινε γνωστό τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά τον Σεπτέμβριο.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Αθήνα διαψεύδει το ΝΑΤΟ: Δεν υπάρχει διάλογος με Τουρκία για αποκλιμάκωση στην Αν. Μεσόγειο