Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: O πρωθυπουργός ψέκασε με αντισηπτικό δημοσιογράφους για μην του κάνουν δύσκολες ερωτήσεις

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Απίστευτες εικόνες στην Ταϊλάνδη με τον πρωθυπουργό της χώρας να χρησιμοποιεί αντισηπτικό κατά δημοσιογράφων προκειμένου να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Prayuth Chan-ocha με τους παριστάμενους να μένουν άναυδοι με την αντίδρασή του όταν άρχισαν οι πιο δύσκολες ερωτήσεις.

Όταν, δηλαδή, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν για ονόματα υποψηφίων που θα μπορούσαν να καλύψουν κενές θέσεις στο υπουργικό του συμβούλιο ο Prayuth Chan-ocha σηκώθηκε όρθιος, πήρε το αντισηπτικό στα χέρια και άρχισε να τους ψεκάζει.

Οι ερωτήσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ήρθαν μετά την φυλάκιση, την περασμένη εβδομάδα, τριών υπουργών της κυβέρνησής του για εξέγερση κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων πριν από επτά χρόνια.

«Έχετε τίποτα άλλο να ρωτήσετε; Δεν ξέρω τι με ρωτάτε, δεν έχω δει κάτι. Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει πρώτα ο πρωθυπουργός;» ήταν η οργισμένη απάντηση του Ταϊλανδού πρωθυπουργού πριν να πάρει το αντισηπτικό και να αρχίσει τους ψεκασμούς.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Prayuth Chan-ocha, ο οποίος στο παρελθόν είχε ηγηθεί στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Ταϊλάνδη, είναι γνωστός για τις κωμικές απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και για τις συχνές επιθέσεις του σε δημοσιογράφους.

Ο Prayuth Chan-ocha στη συνέχεια εμφανίστηκε να μιλά με την ίδια ομάδα των δημοσιογράφων, να τους μιλάει δυνατά εμφανώς ενοχλημένος και να τους ψεκάζει εκ νέου πριν να αποχωρήσει τελικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ομάδες κρούσης ήθελαν θύματα - Ο «επαγγελματίας» που έδωσε το σήμα και οι χούλιγκαν