Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός σε καλλιστεία στη Σρι Λάνκα: Στο νοσοκομείο η νικήτρια αφού της «ξερίζωσαν» το στέμμα

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Χαμός επικράτησε στα καλλιστεία της Σρι Λάνκα με την νικήτρια να καταλήγει στο νοσοκομείο αφού της πήραν από το κεφάλι το στέμμα

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε η ώρα της στέψης της νικήτριας Pushpika De Silva.

Δευτερόλεπτά μετά την απονομή του στέμματος της Μις Σρι Λάνκα η νικήτρια του 2019, Caroline Jurie, που ήταν στη σκηνή παρενέβη για να αφαιρέσει τον τίτλο και να τον παραδώσει στην πρώτη αναπληρωματική.

Το επιχείρημα της νικήτριας του 2019 ήταν ότι η De Silva είχε πάρει διαζύγιο και οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν την απονομή του τίτλου σε μια τέτοια διαγωνιζόμενη.

«Υπάρχει κανόνας που απαγορεύει σε γυναίκες που έχουν ήδη παντρευτεί και έχουν χωρίσει να λάβουν μέρος στα καλλιστεία, οπότε αναλαμβάνω δράση για να δοθεί το στέμμα στην πρώτη αναπληρωματική» ανακοίνωσε η Jurie.

Η κίνησή της προκάλεσε κλάματα στην De Silva που αποχώρησε από τη σκηνή.

Η De Silva ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα τραύματα στο κεφάλι που της προκάλεσε το επεισόδιο.

Οι διοργανωτές των καλλιστείων ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία υποστηρίζει ότι είναι σε διάσταση και δεν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον «προσβλητικό τρόπο» με τον οποίο την αντιμετώπισαν και την αφαίρεση του στέμματός της στα καλλιστεία για τη Μις Σρι Λάνκα που διοργανώθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Σήμερα «κληρώνει» για το άνοιγμά τους – Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις το Πάσχα