Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ισπανία από τον αισθησιακό χορό σε βιντεοκλίπ ράπερ μέσα σε εκκλησία (vid)

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ισπανία η άδεια για γυρίσματα βίντεο κλιπ σε εκκλησία

Στην παραίτηση του εφημερίου του Καθεδρικού Ναού του Τολέδο στην Ισπανία οδήγησαν οι σφοδρές αντιδράσεις για το βιντεοκλίπ με τον αισθησιακό χορό ενός ράπερ μέσα στην εκκλησία. Στο βίντεο του τραγουδιού με τίτλο Atheist, ο Ισπανός ράπερ C. Tangana εμφανίζεται να χορεύει αισθησιακά με την τραγουδίστρια Nathy Peluso από την Αργεντινή ενώ τους παρακολουθούν «πιστοί».

«Ήμουν άθεος αλλά τώρα πιστεύω. Γιατί ένα θαύμα όπως εσύ πρέπει να έχει έρθει από τον ουρανό» τραγουδούν, μεταξύ άλλων, οι δύο ερμηνευτές που έχουν ήδη κατακτήσει ένα Latin Grammy. Στο βιντεοκλίπ, μάλιστα, η Peluso εμφανίζεται και γυμνή με τα επίμαχα μέρη του κορμιού της να καλύπτονται από pixel ενώ κρατάει στα χέρια της το κομμένο κεφάλι του Tangana.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βιντεοκλίπ, την περασμένη Παρασκευή, ο Αρχιεπίσκοπος Francisco Cerro Chaves ζήτησε συγχώρεση λέγοντας ότι «δεν είχα ιδέα» για το βιντεοκλίπ ή το περιεχόμενό του.

«Ζητούμε ταπεινά συγχώρεση από τους πιστούς που ένιωσαν προσβεβλημένοι από την απρεπή χρήση του ιερού αυτού τόπου» πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος κάλεσε και σε προσευχή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να «εξαγνιστεί» ο Καθεδρικός Ναός.

Από την πλευρά του ο εφημέριος του ναού που ιερουργούσε εκεί από το 2016 υπέβαλε την παραίτησή του ζητώντας και αυτός συγχώρεση για τα λάθη του με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - Το σχέδιο για τον «Μπάλλο»: Μηνύματα «112», εκκενώσεις και κινητά επιχειρησιακά κέντρα

Νορβηγία: Ο 37χρονος τοξοβόλος σκότωσε 5 άτομα σε 34’ – Φέρεται να ήταν προσηλυτισμένος στο Ισλάμ

Θα «ξετινάζουν» τα τελωνεία όσους ταξιδεύουν με μεγάλα ποσά και χρυσό – Τι αλλάζει η ΑΑΔΕ