ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στον αέρα: Αλεξιπτωτιστής μένει αναίσθητος κατά τη διάρκεια άλματος (videο)

Newsbomb

Ο 22χρονος Κρίστοφερ Τζόουνς ήταν ένας από τους καλύτερους μαθητές σε σχολή αλεξιπτωτιστών στη δυτική Αυστραλία, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ωστόσο η ζωή του τέθηκε σε κίνδυνο όταν ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτώσης του, και άρχισε να πέφτει στο κενό ανεξέλεγκτα.

Το θρίλερ κατέγραψε η κάμερα του εκπαιδευτή του, ο οποίος βρέθηκε ευτυχώς δίπλα του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube την Κυριακή, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγους μήνες πάνω από την Πιντζάρα της δυτικής Αυστραλίας.

Αρχικά, όλα πάνε κανονικά: Ο μαθητής βουτά από ύψος 9.000 πόδια και αμέσως πίσω του πέφτει και ο εκπαιδευτής, που έχει και την κάμερα.

Ο νεαρός πέφτει κανονικά ελέγχοντας όπως πρέπει τις κινήσεις του. Γρήγορα όμως παθαίνει μια κρίση και χάνει εντελώς τις αισθήσεις του. Το σώμα του αναποδογυρίζει και τα μέλη αιωρούνται ενώ πέφτει χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ο εκπαιδευτής, που είναι κοντά του, προσπαθεί να τον πλησιάσει και να τον πιάσει αλλά δεν τα καταφέρνει.

Προσπαθεί για δεύτερη φορά και καταφέρνει να του ανοίξει το αλεξίπτωτο, αφήνοντας τον να συνεχίζει την πτώση ενώ δεν έχει τις αισθήσεις του, και απομακρύνονται. Το βίντεο κόβεται εκεί.

Όπως λέει το βίντεο, ως εκ θαύματος, ο νεαρός πρόλαβε να βρει τις αισθήσεις του περίπου στα 2.700 μέτρα και να ελέγξει το αλεξίπτωτο ώστε να προσγειωθεί με ασφάλεια.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved