Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν φαντάζεστε τι έβαλε ένας Κινέζος στην ουρήθρα του και πού κατέληξε! (video+photos)

Newsbomb

Από το κρεβάτι της ηδονής, σε αυτό του πόνου και από εκεί κατευθείαν στο χειρουργικό τραπέζι, έστειλαν έναν Κινέζο τα (τουλάχιστον) αλλόκοτα σεξουαλικά γούστα του!

Ακόμα και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου στο Nanchang της επαρχίας Jiangxi, νοτιοανατολικά της χώρας, έμειναν με την τρίχα κάγκελο όταν ανακάλυψαν τον… υπεύθυνο για τους φρικτούς πόνους που ταλαιπωρούσαν τον 25χρονο, ωστόσο το αρχικό σοκ γρήγορα παραχώρησε τη θέση του στον προβληματισμό.

sirma peos

Και αυτό γιατί έπρεπε κάπως να αφαιρέσουν το κομμάτι σύρματος από την ουροδόχο κύστη του «ανήσυχου» Κινέζου, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να το… εξαφανίσει μέσα στην ουρήθρα του!

Και μπορεί να άφησε τους χειρουργούς με την απορία για το πώς στο καλό το σύρμα βρέθηκε σε ένα τόσο… αφιλόξενο περιβάλλον, ωστόσο η άρνησή του να δώσει μια (έστω και όχι λογική) εξήγηση, μάλλον επιβεβαίωσε τις υποψίες τους ότι ξεπέρασε τα όρια του (ερωτικού) παιχνιδιού…

Τουλάχιστον, αυτό δεν τους εμπόδισε να αφαιρέσουν το μεταλλικό αντικείμενο από την ουροδόχο κύστη του νεαρού άντρα, η οποία φλέρταρε -το λιγότερο- με μόλυνση.