Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστής ανατινάχθηκε από ρουκέτα που εκτόξευσε ο ίδιος! (video)

Newsbomb

Τον Αλλάχ, μια ώρα… αρχύτερα, συνάντησε ένας τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος ανατίναξε τον εαυτό του κατά λάθος!

Και αυτό γιατί την ώρα που ετοιμαζόταν να ρίξει με το RPG στοχεύοντας μέσα από μία τρύπα στον τοίχο μισογκρεμισμένου σπιτιού, κάτι πήγε… στραβά, όχι για τον εχθρό όπως ήλπιζε, αλλά για τον ίδιο!

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν την ευκαιρία να χλευάσουν καυστικά την κωμικοτραγική προσπάθεια του ακραίου ισλαμιστή, ο οποίος μέχρι τη στιγμή της έκρηξης νόμιζε ότι τα είχε κάνει όλα σωστά…

Δεν έχει πάντως διευκρινιστεί ούτε το πότε, αλλά ούτε και το πού (πιθανότατα πάντως στο Ιράκ), τραβήχτηκε το βίντεο, δίνοντας τροφή για σχόλια ότι ενδέχεται να είναι και προϊόν επεξεργασίας.

Από την άλλη βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι δηλώνοντας πιο ειδικοί στα πυρομαχικά, υποστηρίζουν ότι ο τζιχαντιστής απλά πνίγηκε στα αέρια που αφήνει πίσω του το RPG, καθώς δεν ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους, ενώ το ατύχημα δεν ήταν σε καμία περίπτωση θανατηφόρο...