ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Είναι αυτός ο χειρότερος επαγγελματίας σκιέρ στον κόσμο; (Vid)

Newsbomb

Αυτός o σκιέρ μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Βενεζουέλας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στη Φινλανδία, ενδέχεται να είναι ο χειρότερος και συνάμα ο πιο αξιολάτρευτος επαγγελματίας σκιέρ στην ιστορία του αθλήματος, σύμφωνα με το Russia Today.

O Άντριαν Σολάνο, εκπροσώπησε τη χώρα του στους αγώνες της Λάχτι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, όμως μετά από συνεχείς πτώσεις -πριν μάλιστα τη γραμμή εκκίνησης- κι αφού δεν κατάφερε καν να τερματίσει, έλαβε το «μετάλλιο» της αγάπης του κόσμου για την προσπάθεια του και μια θέση στο «πάνθεον» των χειρότερων σκιέρ στην αθλητική ιστορία.

Όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ, ο Σολάνο δεν είχε καταφέρει στη ζωή του πριν το αγώνα να κάνει σκι σε χιόνι και είχε εκπαιδευτεί μόνο χρησιμοποιώντας ρόδες.

Στην πραγματικότητα, ο Άντριαν επρόκειτο να εκπαιδευτεί σε σκι σε χιόνι στη Σουηδία ένα μήνα πριν τον αγώνα, αλλά απελάθηκε από τη Γαλλία πριν καν προλάβει να φτάσει στη Σκανδιναβία, επειδή οι γαλλικές αρχές δεν πίστευαν ότι ήταν επαγγελματίας σκιέρ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved